lørdag 3. desember 2022

Lagunene


1. desember 2022 ble min 18. roman gitt ut, nøyaktig ett år etter den forrige. Lagunene er en selvstendig roman, men for dem som har lest Sagittarius' hvite hemmelighet, vil Lagunene være en naturlig oppfølger. 

Romanen er gitt ut i alle formatene - e-bok, lydbok og papirbok.

Signe Skyttelia, 19 år, er en "vandrer". Hun havner i iskaldt elvevann i høyfjellet et sted i Nord-Norge. Her blir hun funnet og tatt inn i varmen i ei brakke. Hun blir fortalt at hun er medhjelper til kokka for gruvearbeiderne som leter etter sølv i fjellet Rágotjåhkkå. Året er 1916.

Det siste hun husker fra sitt liv i året 2021, er at hun ble dratt ned i ei underjordisk elv inne i ei mørk grotte, etter å ha blitt tvunget inn dit av den onde Lupus Diablo.

Hun forfølges av Lukas Persa, som hun er sikker på er Lupus. Han har fulgt etter henne fra framtida. Dette blir en kamp for å overleve, sammen med kjæresten Bjørn. Etter en dødelig slåsskamp rømmer de inn i snøstormen. Skadet, og dårlig kledd.

"Lagunene" blir for Signe symbolet på den dypeste kjærligheten til den hun var forlovet med i 2021, Harald. Vil hun noen gang finne tilbake til ham, og den lille Frøya?Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar